Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев сравни настоящите

...
Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев сравни настоящите
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев сравни западните санкции с методите на Инквизицията

Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев сравни актуалните западни наказания против Русия с методите на Инквизицията, съобщава ТАСС.

" Сегашните наказания на Западния свят против съветската страна, стопанска система и бизнес доста припомнят методите на Inquisitio Haereticae Pravitatis Sanctum Officium ( " Свещен отдел за следствие на еретичната прегрешение " - бел. ТАСС) ", написа политикът в сряда в неговия канал в " Телеграм ".

" Днес виждаме с очите си това, което Европа е следила през съвсем цялото минало хилядолетие и за което Римокатолическата черква се разкая в края на 20 век. Говорим за Инквизицията ", добави той.

Западът се бори против Русия, основавайки се само на страсти, без " каквото и да е отношение към здравия разсъдък и даже към закона ", сигурен е Медведев.

" Борбата против Русия се основава на страсти, без да се преценява със здравия разсъдък и даже със закона. Никой не се пробва да навлезе надълбоко в личното си законодателство или библиотека от прецеденти, с цел да приложи вековните съществени правила, върху които те стъпват. Защото, в случай че можеш толкоз елементарно и естествено да се отнеме това, значи тези страни в никакъв случай не са го имали, " написа той.

Медведев предизвести за огромен брой каузи, които следва да бъдат заведени в разнообразни съдилища поради изземване на съветски бизнес парцели в чужбина. " Нашите съперници, дано си го кажем, враговете на Русия, които толкоз гневно се стремят да " анулират " правото на благосъстоятелност на съветския бизнес, би трябвало да схванат, че ще бъдат изправени пред доста правосъдни каузи в съдилищата. И в националните съдилища на Съединените щати и Европа, и в интернационалните съдилища ", предизвести той.

Напоследък някогашният съветски президент и премиер Дмитрий Медведев се изявява съвсем всекидневно, а от време на време и по няклко пъти дневно посредством сявоя канал в " Телеграм ", където гневно пази политиката и дейностите на Кремъл и остро осъжда държанието на груповия Запад.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР